SUV araçlar genelde birbirine benzer ve özelliklerini ayırt etmek zordur. Fakat Tiguan’ın 7 kişilik kapasitesi ve esnek iç mekanı ile farkını ortaya koyduğunu görüyoruz. Volkswagen markasının en küçük SUV’si olan Tiguan, kalabalık aileler için mükemmel bir tercih.

Tiguan için sadece yolcu kapasitesi değil aynı zamanda güçlü motoru da bir tercih sebebi. Her 2020 Tiguan kaputunun altında 184 beygir gücü üreten 2.0 Litrelik Turbo Şarjlı dört silindirli motor bulunur. Standart önden çekişin yanında tercihen 4Motion 4 çeker mevcuttur. Sürüş açısından herkesi memnun edecek konfora ve uyuma sahip olan Tiguan, Volkswagen soy ağacındaki diğer modellerde sevilen sert progresif fren pedallarının aksine daha yumuşak.

İç dizaynı klasik bir Volkswagen basit ve kullanışlı. Bilgi ve eğlence ekranı sistemi Apple Carplay ve Android Auto ile beraber gelir. Geniş ekran üzerine dokunmatik tuşlarla donatılmış olan eğlence ekranının yanı sıra 480 watt’lık dokuz hoparlörlü Fender ses sistemi ise müzik severler için küçük bir jest.

Bu donanımlı SUV yalnızca hız ve konfor odaklı değil aynı zamanda güvenli sürüş sağlıyor. Standart olan kör nokta uyarı sistemi ve otomatik frenli ön çarpışma uyarısının yanı sıra temel güvenlik sistemlerine mevcut uyarlanabilir hız sabitleyici eklenmiştir.

Platin oto ailesi olarak bünyemizde bulunan 2020 Volkswagen Tiguan ile sizleri buluşturuyoruz. Aracın detaylı incelemesi için Youtube kanalımızdaki inceleme videomuzu izlemeyi unutmayın!