Project Marines adıyla İngiltere’de yat sektöründe çalışmalarını sürdüren emekli donanma subayı David King ve iki arkadaşı, 1969’da yat endüstrisine damgasını vuran dev bir isim yarattılar. Princess 32 bu efsanevi İngiliz motor yat modelinin ilk göz bebeğiydi. Platin Marin ailesi olarak bu gözde motor yat modeline ev sahipliği yaparak sizleri tanıştırıyoruz.

Project Marines adıyla tanıdığımız bu İngiliz devi şirket, sükse yapan motor yat modelinin adını şirket adı olarak kullandıklarında takvim 2001’i gösteriyordu. Bu İngiliz devi uluslararası alanda 118 ülkede de faaliyet göstererek zaman içinde ismini dünyaya duyurdu.

Princess 43; 14.48 metre boyunda, 4.24 metre genişliğinde 2 kamara ve 3 yataklık kapasitesiyle deniz yolculuğunda tercih edilecek en verimli motor yatlardan biridir.

Princess 43, 16 KNT seyir hızı ve 27 KNT maksimum hızı ile muhteşem bir deniz tutuşu sağlar. Bu olağanüstü performans kapasitesi hız ve konfor tutkunları için ideal bir seçenektir.

Keskin hatları ile estetik bir görünüme sahip olan Princess 43; Tik kokpit, tik masa ve son kalitede döşenmiş oturma grubu ile dış tasarımında dikkat çekici bir görünüm sunuyor. Açık ve kesintisiz camları ile güneş ışığını davetkâr bir şekilde içeri alırken, son derece hafif ve şık iç dizaynı ile modern bir alan yaratıyor.

Yalnızca tasarım olarak değil aynı zamanda iç ekipman donanımı ile tercih listesinde ilk sıralarda yerini alıyor. Bütün bu özelliklerin yanında, Derinlikölçer, Log-Hız göstergesi, Oto pilot, Pusula, GPS, VHF, Radar, Ecdis Harita gibi elektronik sistemler ile sizlere güvenli bir seyir sunuyor. Yacht controller Joyistik ile ise uzaktan tekne kontrolü mümkün.

Kozmetik ve Flybridge alanlarında kendi sınıfında ödül almış olan Princess yatımızın denize karşı denenmiş maksimum dayanıklılığı 4 metre, dalga boyu ise 8 bofor hava olduğunu söylemek mümkün.

Her anlamda konfor ve lüks için donatılmış bu muhteşem motor yatın içinde bir tur atmak için 360 derecelik çekimlerimizin olduğu ilanlarımızı ziyaret edebilirsiniz.