992 Yeni nesil PORSCHE 911 TURBO S diğer 911 modelleri ile her ne kadar ortak noktası olsa da arkasında bulunan daha güçlü çift turboşarjlı 3,7 boxster motor ile 650 beygir güç 800 nm tork üretiyor! Üstelik normal Turbo modeli 572 beygir güç üretirken. 2,5 saniyede 100 km/saate ulaşabildiği iddia ediliyor.

İnanılmaz bir performans ve sürüş teknikleri için güncellenmiş olan bu model; 18 yönde ayarlanabilir spor koltuklar, 10,9 inç dokunmatik ekran ve karbon fiber iç kaplaması ile her anlamda spor araba severlerin ilgisini çekecek şekilde tasarlanmış.

Güvenlik ve gerçek performans gücü söz konusu olduğunda ise Turbo S ’in inanılmaz seviyelerde viraj tutuşu ve güçlü karbon seram fren sistemi sürücüsünü tatmin ediyor. Standart otomatik acil frenleme, şerit takibi ve mevcut uyarlanabilir hız sabitleyici gibi güvenlik sistemlerinin yanında özel olarak gece görüşü ve çarpışma algılama gibi çeşitli yüksek teknolojili sürücü yardım sistemleri ise özel olarak sipariş edilebiliyor.

Performans alanında merkez haline gelen 911 TURBO S, Carrera modelini andırıyor olsa da daha yarışçı süslemeler ile sert bir görüntü sergiliyor.

Diğer 911 TURBO modellerinde arka çamurluklar doğrudan motorun arkasına yerleştirilmişken artık arka çamurlukların hava filtrelerini barındırıyor. Arka aks yönlendirme ve seramik kompozit frenler gibi standart donanımın yanı sıra ön tarafta ayarlanabilir soğutma kanatları vardır ve arka kanat ise daha büyüktür. Böylece önceki modele göre %15 daha fazla kuvvet üretebilir.

Platin Oto ailesi olarak, bünyemizdeki 992 nesil PORSCHE 911 TURBO S ile sizleri bir araya getiriyoruz! Detaylı bilgi için Youtube kanalımızdaki araç incelemesini izleyebilirsiniz.