AICON72 Open, yüksek derecede seyir güvenliği ve konfor hizmeti sunan sportif lüks model motor yat; detaylı, lüks ve şık bir iç tasarım sunar. Maviye olan aşkınızı konfor ile buluşturan motor yatımız, ahşap zemin, açık ve geniş kesintisiz camları ile modern bir iç tasarıma sahiptir.  Bu modern iç tasarıma krem rengi son kalitede döşenmiş koltuklar eşlik eder. Motor yatımız 23 metre uzunluğunda, 5,31 metre genişliğinde; 1 ana cabin, 1 VIP cabin, 2 misafir cabin ve 1 personel cabini olmak üzere 5 cabinden oluşmaktadır.  

Sportif AICON yacht serisinin amiral gemisi olarak görülen AICON72 Open, her cabininde son derece lüks detaylar ile sizleri gerçek konfor ile buluşturuyor.

Dış cephesinde ise geniş güneşlenme alanları en yüksek standartlara göre donatılmış, açık havada konforlu seyir ve dinlenme alanları sunuyor.

Raymarine Oto pilot, GPS, Raymarine derinlik göstergesi, Raymarine sürat göstergesi, Raymarine elektronik harita çizici, Raymarine radar gibi cihaz sistemleri ile güvenli deniz seyrinin keyfini çıkarabilirsiniz.

Bir İtalyan efsanesi olan AICON72 Open, 26 KNT seyir hızı ve maksimum 38 KNT hızı ile hız ve lüksü aynı anda sevenler için ideal bir sürüş sunuyor.

Platin Marin olarak, mavi derinliklerde uyumlu bir akış sağlayan AICON72 Open ile sizleri bir araya getiriyoruz. 360 derecelik çekimler sayesinde sanal misafirimiz olabilir, yatlarımızı içindeymiş gibi inceleyebilirsiniz.