Genellikle SUV’ tercih edilen bir dönemde, bir sedan olarak tercih sıralamasını değiştiren bir model. Otomobil endüstrisi için çok önemli bir dönüm noktası. Hem ultra lüks oluşu hem de ince teknik detaylarıyla konfor, lüks, hız ve kaliteyi ‘’sedan’’ ile birleştiren bir mühendislik harikası. Bu etkileyici yeniliklerle dolu birinci sınıf lüks sedan için ‘’amiral gemisi’’ oldukça yerinde bir tabir. 

Dış tasarımında geleneksel zarafetini korurken, her ne kadar dışarıdan tanıdık gelse de çarpıcı iç tasarımıyla yeni bir dönemin kapılarını açıyor. Sürücülerin ve yolcuların ihtiyaçlarına daha fazla odaklanan bir sedan ile karşı karşıyayız.

Artık otomobil sektöründeki teknolojik ilerlemeler ile birlikte eski tip düğme ile verilen komutlar yavaş yavaş yok oluyor. Mercedes S400, bu düğme ve tuş ile komut sistemini minimum seviyeye indirerek büyük bir çoğunluğunda dijital değişiklikler yaptı. Ana temanın minimalizm ve fiziksel düğmelerdeki azalma olduğunu söylemek mümkün. Yeni Mercedes S serisi, Mercedes Benz kullanıcı deneyimi yani MBUX ile dijital gösterge paneli ve multimedya özellikleri konusunda oldukça hassas ve ilerici.

Standart dikişsiz kapı kolları, alt yan eşiklerde kroma fazlaca yer verilmesi dış tasarımında ise önemli detaylar arasında.

Yeni Mercedes S400 de Magic Body Control yerine E-ACTIVE BODY ROLL SUSPANSION geliştirilerek her türlü yol yüzeyinde yumuşak ve düz bir sürüş imkânı sağlanmış. Güvenli bir sürüş için geliştirilen özelliklerin başında; hız yönetimi, takip mesafesi, acil frenleme gibi hayati unsurlar gelmekte. Son derece güvenle seyir ederken, lüks ve ihtişam ile donatılmış iç mekânın tadını çıkarabilirsiniz. Platin oto ailesi olarak sizlere dünyanın en donanımlı sedanı MERCEDES S400 ile tanışma imkanı sağlıyoruz.

Youtube kanalımızdaki S400 incelememizi izlemeyi unutmayınız!