Yeni nesil son teknoloji E-TRON SPORTBACK S-LINE 50 QUATTRO ile güzel bir deneyime hazır mısınız?

Audi, E-Tron SUV serisini güncelleyerek araba teknolojisine büyük bir yenilik getirdi. Her yerde ve her teknolojik üründe bizi izleyen görüntüleme sistemi şimdi AUDİ E-TRON modelinde. Nasıl mı? Artık dikiz aynası yerine kullanılan kamera sistemi ile araç çevresini HD bir görüntü ile görebileceksiniz. Soğutma sisteminde yapılan iyileştirme, rejeneratif fren sisteminin daha verimli bir hale getirilmesi gibi yenilikler de berberinde geliyor.

AUDI ayrıca SUV’nin teknik güncellemesine ek olarak aktarma ünitelerini tekrar işlemiş, pil paketinin üretebileceği erişebilir güç seviyesini artırarak size daha uzun ve güçlü bir sürüş keyfi sağlıyor. Ön motorun kullanım esnasında devre dışı kalması ise AUDI’nin verimi artırmak için başvurduğu bir diğer yol.

300 km menzile sahip AUDI’nin en yenilikçi SUV’lerinden birisi olan E-TRON SPORTBACK S-LINE 50 QUATTRO, S-LINE spor ön koltuklarında; ısıtmalı ve elektrikli ayarlanabilir özellikleriyle sürüş keyfinizi ikiye katlıyor. Bu etkileyici elektrikli sistem sizi her noktada tatmin etmek için dizayn edilmiş.

Standart önden çarpma uyarı sistemi, kör nokta izleme, çapraz trafik uyarısı ve şerit hizalama uyarı sistemi ile sizleri tamamen güvende hissettiğiniz bir yolculuk bekliyor. Bu SUV modelde oldukça cömert yeniliklerin yanında konfor ve güvenliğin ön planda tutulması birçok rakip modelin önüne geçmesini sağlıyor. Üstelik akustik camlar ve sağ sol dikiz aynalarının yerinde kullanılan şık ince dizayn kamera sistemiyle son teknoloji bir şıklık sizinle seyir halinde olacak.

Platin oto ailesi olarak sizleri elektrik çağının en yenilikçi SUV’si ile tanıştırıyoruz. Yüksek performanslı, oldukça sessiz, son teknolojide ve doğaya duyarlı alabileceğiniz en iyi elektrikli araçlardan birisi olan AUDI E-TRON SPORTBACK incelediğimiz video Youtube kanalımızda!