AUDI’nin tasarladığı en harika araçlardan biri olan RS6 Avant, sizlere Ailenizle güvenli ve konforlu bir seyahat sunmanın yanında aracın güçlü özellikleri ile çevik, hızlı bir spor araç kullanım keyfini yaşatıyor.

Peki bu güvenli aile tipi aracı aynı zamanda süper bir spor araç yapan özellikleri nelerdir?

Audi’nin en güçlü araçlarının isminde kullandığı RS, Rennsport’un kısaltmasıdır ve ‘’yarış’’ anlamına gelir.  Öyle bir station wagon düşünün ki 591 beygir gücü ve 590 lb-ft tork üreten çift turbo şarjlı 4.0 litrelik V-8 motor ile muhteşem bir sürüş keyfi sağlıyor.  Audi araçlarında bulunan 48 voltluk hafif bir hibrit sistem ile birleşen V-8 motor, standart dört teker çekiş sistemini sekiz ileri otomatik şanzımanla besleniyor. Bu birleşim sayesinde 5031 kiloluk RS6 Avant’ın 3,1 saniyede 60 KM/SA roketleme yapmasına şaşırmamak gerek..

Audi RS6 Avant bir uçak değil ama kara üzerinde uçuşa en yakın hissi yakalamak istediğinizde ilk tercih edilecek araçlardan biri. Ayrıca uzun gövdesine rağmen, dört tekerlekten yönlendirme ve tork yönlendirmeli arka diferansiyeli size muhteşem bir çeviklik ile hareket imkânı sağlıyor. Ayrıca RS6’nın karbon seramik frenleri ile geleneksel dökme frenlere göre daha hafif ve daha güvenli sürüşün tadını çıkarabilirsiniz.

Ailenizi güvenle taşıyabileceğiniz bu araç size tercihleriniz doğrultusunda bir seyahat sunar. Normal modu ve spor araç modu olan RS6 ile ruh halinize göre istediğiniz an sert bir sürüş yapabilirsiniz.

Geniş çamurluk kemerlerine 21 inç jantlar eşlik ederken, animasyonlu LED arka lambalar yırtıcı görünümü tamamlıyor.  Geniş ve güven veren bir aile arabası olmasının yanı sıra modern bir şekilde tasarlanmış olan AUDI RS6, harika spor koltukları, Isıtmalı ve havalandırmalı ön koltuklar, dört bölgeli klima kontrolü ve panoramik sunroof ile lüks iç tasarımı dikkatleri üzerine çekiyor.

Platin Oto ailesi olarak, AUDI’nin aileler için tasarlamış olduğu yüksek mühendislik ürünü Station Wagon RS6 ile sizleri buluşturuyoruz.

Audi RS6 Avant ile kısa bir yolculuğa çıkmak için Youtube kanalımızdaki videoyu ziyaret etmeyi unutmayın!

Deniz ERGÜNLÜ